CAPPUCCINO AMSTERDAM

CAPPUCCINO AMSTERDAM Lekker en snel!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


3 sterren uit 84 beoordelingen
24 feb 2020 om 14:23 Eten (broodje kip) was lekker, goed gevuld, op tijd en nog warm. Hiernaast een vriendelijke bezorger.
20 feb 2020 om 21:04 Harira was niet lekker. Erg zurig. V
2 feb 2020 om 21:32 Meer dan 1 uur te laat, het eten was niet warm
28 jan 2020 om 2:09 Vriendelijke bezorger, bezorging duurde wat langer, maar de bezorger belde op om zijn excuses aan te bieden. Het eten was wel koud.
27 dec 2019 om 19:59 Had een pannenkoek met gehakt besteld en dit was alles wat ik niet had verwacht. Het was letterlijk een opgerolde msemen met een blok rauwe gehakt erin. Jammer dat ik er geen foto van heb gemaakt. De panini met kaas en tonijn was smerig. Beide weggegooid.
20 dec 2019 om 22:40 Het eten was koud ik betaalde voor 3 hotwings ik kreeg er 2 de buger was te koud dus heb ik weggegooid
18 dec 2019 om 14:30 Duurde lang was koud en vies
17 dec 2019 om 21:37 Jammer dat jullie telefonisch niet bereikbaar zijn als er meerdere keren getracht is om contact met jullie op te nemen. Ik had mijn klacht graag met jullie willen bespreken.
17 dec 2019 om 15:15 Eten was lekker en mensen zijn aardig
16 dec 2019 om 20:23 Altijd lekker eten vers gemaakt 1 keer bij ze besteld en sindsdien zeker 3x per week geen klachten service en eten is echt top
8 dec 2019 om 16:48 I specifically asked for the delivery to be at 14:15 but the person brought it way before that 13:52 which made me interrupt my job to eat while it is still warm. Not worth paying for the delivery cost if they don’t respect a simple rule.
5 dec 2019 om 21:25 Soep was smaakloos, verder was de bestelling prima